уторак, 13. октобар 2015.

Три најновија коментара на "Политикин" чланак "Путин тражи нове савезнике"


(........)

bane bane | 13/10/2015 00:50
Saudiska Arabija je zadnja zemlja na svetu koja ima za pravo da trazi smenu Asada,jer u toj Arabiji ljudi zive po srednjevekovnim zakonima i to je normalnom dovoljno da proceni pravo tih verskih fanatika da traze rusenje nekog precednika.
Ivan Zgrozeni | 13/10/2015 01:17
Ako sam dobro razumeo oni su pretili Rusiji teroristickim napadima. Ne znam da li ste primetili da se isti fanatici sele od BiH, Avganistana, Iraka... To ih Amerikanci obucavaju da bi bili pesadija kada napadnu Rusiju. Medju njima je, cini mi se, Vucicev prijatelj i investitor koji pomaze nasoj namenskoj industriji da razvije rakete. Ako gresim, molim da me ispravite.
Viktor Zemunac | 13/10/2015 01:31
Dok se muslimani svadjaju,drugi se koristi,SAD i Izrael dobro su podelile Bliski istok.Saudijska Arabija jeste centar verske moci,ali i ultrakonzervativna,despotska monarhija.SAD i Saudijska Arabija se uzajamno mrze,ali i ispomazu.Za takve sisteme,gde samo milijarderi vladaju,svaka socijalna pravda i socijalizam,koji u arapskom svetu,medju siromasnima Ima pristalice predstavljaju ogromnu opasnost.Rusi,pre svega,cuvaju interese da prodaju svoj gas EU.Da padne Asad,mogli bi gas iz drugih zemalja arapskog sveta prebace preko Sirije do Mediterana.NEMA tu ljubavi,sve je borba za profit!

          ***
         Интернет је, поред свих изазова које собом носи, омогућио да се огласе и сасвим непознати људи, не и незнатни, и неразборити (мада и тога има, нарочито острашђених), понекад коментари таквих читалаца аналитичнији су и убедфљивији од самих чланака. 

Нема коментара:

УНИВЕРЗАЛНА БИБЛИОТЕКА НОВОГ МЕДИЈА. COMPLETARIUM

На други, трећи поглед. ЦЕО СВЕТ је једна држава. "Сазвежђе З"